ILMOITTAUTUMINEN

WELCOME TO VIBA DANCE HALL! ♥ It’s All About Vibes.

Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmistat paikkasi tunnilta ainoastaan ilmoittautumalla mukaan alla olevalla lomakkeella.

Korvaamalla, eikä 10 ja 5 kerran kortilla valitettavasti voi tulla täyteen myydyille tunneille.

Japsin Treeniryhmä on suljettu ryhmä ja sinne voivat ilmoittautua vain ryhmään hakeneet.

Ilmoittautumisehdot:

Luethan ilmoittautumisehdot huolellisesti läpi, sillä ilmoittautuminen on sitova.

• Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudut maksamaan varaamasi kurssipaikan. Peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

• Poissaoloja voi korvata etukäteen koko kauden tai kahden kuukauden sisällä poissaolosta.

• Lasku lähetetään sähköpostitse. Lasku erääntyy noin kahden viikon kuluttua ilmoittautumisestasi ja ensimmäinen erä on maksettava ennen kauden alkua.

Ohjeet liikuntaetuudella maksamiseen:

• Laskulle vaihtoehtoinen maksutapa on liikuntaetuus. Viballa käyvät seuraavat liikuntaetuudet: Smartum, Epassi, Edenred sekä Eazybreak. Tässä ohje liikuntamaksun tekoon.

• Liikuntaedulla maksettaessa ilmoittautumislomakkeelle on lisättävä edun määrä. Loppuosasta lähetetään lasku. Ilmoitettua liikuntaetuuden määrää ei voi muuttaa, eikä laskun saatuaan voi vaihtaa maksutavaksi liikuntaetua, ellei sitä ole ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettu.

• Liikuntaetuusmaksu suoritetaan heti ilmoittautumisen jälkeen, tai muussa tapauksessa kirjataan lomakkeen lisätietokohtaan erityistoiveista.

VIBA Oy:n tietosuojaperiaatteet

Turvallisen tilan periaatteet